Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 28 juli 2012

äntligen regn!

Jag vägrar nämligen att gå in om solen lyser! Därav att det inte blir några uppdateringar...Vi var iväg på gemensam sommar semester några dagar i veckan som var. Gemensam får man säga nu för tiden om fler en ett barn är med. Sonen var visserligen bara med rent kroppsligt för hjärtat och tanken lämnade han hemma hos flickvännen. Undrar hur många sms man kan skicka om dan?

I vilket fall tänkte jag sammanfatta årets semester väldigt kort men med massa bilder.
Linda och Anders med familj
Vi började i ösregn på motorvägen mot skåne. Jaha, tur att man köpt snygga stövlar och regnkappa. Första dagen var regnig men sen kom solen. Ingen jättevärme men man kunde gå i kortärmat. Vi bodde på en vingård, Aplagården i Skåne ( http://www.aplagarden.com/ ).
Ett fantastiskt ställe som är ett måste att åka tillbaka till. Det var både vackert och trevligt och dessutom hade de de bekvämaste B&B rummen vi bott i. Det hade varit trevligt med gemensamma frukost utrymmen, vi gillar att prata med folk som bor på samma ställe. Men det kompenserades med fantastisk frukost, fint framdukat på rummet! Och folket var ju bland de trevligaste vi mött, och vi har mött många efter flera års B&B semestrar i sverige!  Här kommer bilderna från Aplagården:








 




Nattis gillade förstås fåren, och det gjorde ju jag med såklart. Jag har alltid varit väldigt svag för får och fårskallar, undrar om det är något psykologiskt i det? Kanske ett igen kännande på nåt sätt? Det är väldigt avslappnade att få bo på en gård även om jag alltid drabbas av känslan av att ha gått miste om något viktigt i livet. Det är ju så mitt liv borde vara...Gård, får, hönor och en liten ponny. (naturligtvis skiner solen och rödvinet flödar utan att fastna på midjelinjen...och pengar är inget problem förstås)

Nåväl imorgon kommer bilder från våra utflykter, nu ska jag göra några Yoga övningar för att verkligheten inte stämmer överens med fantasin....