Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 20 april 2012

Förkylt också

Två dagar med förkylning och för mycket att göra. Tur man köpte på sig lite mirakelmediciner i USA...När man egentligen borde ligga hemma och faktiskt vara lite sjuk för en gångs skull var det de sista tillfällena i digital kompetens, naturligtvis...Och en uppsats att skicka in före söndag. Och följa med till stallet och titta på när Nattis red. Det är ändå väldigt bra att hon klarar så mycket själv nu för jag kunde skriva färdigt uppsatsen som blev bättre när alla ord fanns med och var rättstavade. och en del återupprepningar bortplockade och särstavade ord...och...så...vidare. Ibland får man bara finna sig i att man inte är perfekt så jag skickade in eländet i går och hoppas att det blir väl godkänt, för bara godkänt är ju inte godkänt eller hur?

Nu har jag i varje fall helgen på mig att skrämma bort alla eventuella virus med lite vin i Köpenhamn. Läste noggrant på daytime pillren och man ska visst undvika att dricka mer än 3 alkoholhaltiga drycker om dan. Det finns ingen chans på jorden att jag ska kunna dricka tre flaskor vin på en dag så det blir inga problen ;)

Jag känner mig väldigt glad och lite upprymd efter dagens kurs. Alla deltagare har blivit så duktiga och det är endast två avhopp totalt...Jag fick läst en del av utvärderingen och kan bara säga att jag nog kan vara ganska nöjd med min insats. Det ska jag fira i kväll.

Dagens outfit:
Ridbyxor; Ullared, svettig tröja; garderobens gömsle
Skitupplockare; granngården
smink; zerovisability ( Nada, noll, nicht)
Som tur var hade vi bara en halvdag idag så jag har hunnit hem laga lunch och packa en väska. Packning måste vara min paradkompetens. Idag tog det exakt en kvart. Det kan eventuellt hänga samman med en viss likgiltighet för vad jag drar på mig för gammal trasa när jag ska ut. Tur att jag inte har en modeblogg! Det hade varit nåt det...Dagens outfit och make up....Moahahaha!

onsdag 18 april 2012

hahaha...

Självbedrägeri är den bästa sortens bedrägeri och jag är verkligen en mästere! Jag skrev ut min artikel på jobbet idag och den är verkligen...tja vad ska man säga. Att skriva i Publisher var inte det lättaste. Jag har för många mellanslag mellan orden för när man skriver syns inte mellanslagen...alltså gör jag ett extra så fort jag stannat upp i skrivandet...nu räknar jag inte ens alla de mellanslag jag gör när jag avstavar ord som inte ska avstavas...programmet visar ingen respekt för avstavningsregler utan stavar av med bindesträck på helknäppa ställen. På flera ställen har text försvunnit för den hamnat utanför text rutan...och jag har inte ens kommenterat innehållet än....Ett sånt ordbajsande!!!!

Idag har jag varit så trött hela dagen och träningsvärk ojojoj...Det var en bra vecka på jobbet förövrigt så jag är ganska så nöjd. Men jag har huvudvärk och magont och det värsta är att jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag som ska till Köpenhamn i helgen och festa med tjejgänget! Och hålla kurs två dagar. Sista kurs tillfällena dessutom så man vill ju verkligen att det ska bli väldigt bra!

Bäst att krypa i säng nu så man orkar upp i morgon...

tisdag 17 april 2012

vad tiden går fort ibland

Speciellt fort går den när man måste få saker gjort. Idag skrev jag färdigt min uppsats. När jag säger skrev färdigt betyder det att jag är färdig, inte att texten är färdig. Eftersom jag aldrig listade ut hur det kommer sig att stavkontrollen är på svenska första sidan i Publisher men sen på engelska inne i publikationen uppstår ett litet problem. Stavning...Alltså allt är understruket! varje ord i hela uppsatsen. Det där med självrättning funkade inte för mig när jag var barn och nu är det ännu värre. Nu har jag plockat bort stavkontrollen helt och kör manuellt.
Ingen autopilot... hjälp!!!MEN, Jag är väldigt nöjd med den idag. Fast imorgon när jag läst den har jag kanske helt andra tankar. Det blev sex sidor i en publikation, lite med än 4 A4 sidor om man räknar ord tror jag, men vem räknar?


Idag red jag lektion för första gången på väldigt länge och Amy var mer än imponerad av framstegen vi gjort. Jag var mer än imponerad själv faktiskt. Svåra övningar idag så vi var ganska trötta båda två men jag tror faktiskt att Fabbe gillar att utmana sig. han verkar väldigt glad och pigg. Vi jobbade i bra form också och de där protesterna såg jag inte skymten av. Då är det riktigt riktigt roligt att jobba. En och en halv timme red vi så i morgon kommer jag ha träningsvärk! Amy filmade lite så jag ska klippa i hop en best off när jag orkar. Några bra bilder tog hon också i början av passet, han var ännu finare i slutet:)

Jag är verkligen väldigt nöjd med min ridlärare, hon har lärt mig allt jag kan. Idag fick jag göra skänkelvikning utefter långsidan, en bakdelsvändning runt kona och sen fatta galopp ur det...det blev rätt flera gånger :) Men vad svårt det är att rida!!!!