Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 18 april 2012

hahaha...

Självbedrägeri är den bästa sortens bedrägeri och jag är verkligen en mästere! Jag skrev ut min artikel på jobbet idag och den är verkligen...tja vad ska man säga. Att skriva i Publisher var inte det lättaste. Jag har för många mellanslag mellan orden för när man skriver syns inte mellanslagen...alltså gör jag ett extra så fort jag stannat upp i skrivandet...nu räknar jag inte ens alla de mellanslag jag gör när jag avstavar ord som inte ska avstavas...programmet visar ingen respekt för avstavningsregler utan stavar av med bindesträck på helknäppa ställen. På flera ställen har text försvunnit för den hamnat utanför text rutan...och jag har inte ens kommenterat innehållet än....Ett sånt ordbajsande!!!!

Idag har jag varit så trött hela dagen och träningsvärk ojojoj...Det var en bra vecka på jobbet förövrigt så jag är ganska så nöjd. Men jag har huvudvärk och magont och det värsta är att jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag som ska till Köpenhamn i helgen och festa med tjejgänget! Och hålla kurs två dagar. Sista kurs tillfällena dessutom så man vill ju verkligen att det ska bli väldigt bra!

Bäst att krypa i säng nu så man orkar upp i morgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar