Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 27 juli 2013

Fullständigt avkopplad

Jag tror aldrig jag varit så fullständigt avkopplad och bortkopplad som nu. Det har jag säkert men eftersom jag alltid måste överdriva...egentligen handlar det mer om att jag är väldigt i nuet som man säger på flumspråk. Alltså är faktiskt kakan den godaste jag någonsin ätit, JUST NU...för det är ju just nu den äts... Och aldrig har en semester varit så fin eller en sommar så varm eller jag så avslappnad.

Idag klippte jag och flätade ihop pilkojan. Nu är den en kaninkoja som ser ut som en koja. Innan såg den ut som en urskog. Och skuggade allt i trädgården. När den var färdig fick jag börja väva och dra för att skugga kaninen och bygga ett litet solskydd. Det tar på kroppen. Och för att inte få ont varvar jag hårt arbete med att ligga i hammocken och läsa.

Det är fredag och tredje semesterveckan är slut. En vecka kvar och den är fullbokad av små trevliga saker. Igår var jag i botaniska med Frida. Jag tänker varje gång jag träffar henne att jag borde göra det oftare. Jag gillar verkligen att snacka om livet med henne, samtalen blir sådär djupa och viktiga...solen sken såklart så fort jag kom in till stan. Gick alltså runt med ett paraply i strålande sol och 25 gradigt. 

Imorgon funderar vi på att åka till Trollhättan, bara för att... Jag menar vad finns där? Vi vet inte riktigt så varför inte åka dit och kolla? 

Listan av årets semesterturer blir längre...
                                             
 




tisdag 23 juli 2013

Semesterturer

Tur med semestern också. Sicket väder vi har i år! Är det någon som kan klaga? Hr haft tre fina veckor på raken nu och det verkar som om det ska hålla i sig ett tag till...nästa vecka ska bli lite växlande har jag hört. 

Vi gör lite semesterturer också, nu när det är sån tur...tur det, för om man skulle sitta hemma hela tiden skulle man nog kanske tröttna? Eller inte. Igår var vi på stan jag och maken och idag tog jag och mamma en tur till först Säve för att titta på lite konst och köpa lite grönsaker på Bärby självplock. Det fanns inte så mycket att plocka bara. I augusti kan man plocka bönor. Jag har kanske tillräckligt då för att inte vilja plocka, vem vet?  I varje fall stannade vi vid ett vägslut och hade picknick först. Sen ville mamma shoppa lite kläder och passade på att shoppa lite till mig med...

Vi stannade också vid Gunnebo där vi drack kaffe och åt en god kaka, eller jag gjorde, mamma fick nöja sig med hallon...

Väl hemma tog jag och maken en långpromenad innan maten så nu är jag bara sugen på att hänga i soffan och titta på sherlock en timme eller så innan jag gått och kvällsmyser en kort stund... Inga planer i morgon så kanske någon vill äta lunch på Gunnebo med mig i morgon? Har parkering till kl 16 pga av dygnsparkeringen...är inte det konstigt att man måste betala för ett helt dygn just där av alla ställen?




måndag 22 juli 2013

Ny telefon

Så tillslut när maken försökt ringa och smsa utan framgång tillräckligt många gånger fick jag min iPhone! Det måste gå fullständigt åt helvete innan nåt händer i vår familj. Jag har tänkt att skriva om vår semester men jag tror inte att tangentbordet på telefonen håller för det...

Istället vill jag berätta att dagen ägnats åt art hitta en väska som rymmer en iPhone4 med damm och stöttåligt skydd som dessutom har fack för kort och pengar. Lyckades inte såklart.
Men den har lite bättre skydd än innan och jag får söka vidare.

Dessutom fick jag räkor till lunch och vi handlade lammfile på slaluhallen som vi grillat till perfektion i kväll. Och jag fyndade tre klänningar på Gudrun Sjöden. Vi var lite sena till parkeringen så maken var lättövertalad...jaja, ta alla om du inte kan välja! Bra för miljön tror jag om man jämför med HM och annat. 

Idiotiskt att försöka blogga på en telefon! Återkommer med semesterbilder en annan dag..