Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 1 juli 2012

vilar i form...


Jag har inte ens orkat öppna datorn de senaste dagarna, jag bara väntar på att semestern ska dra i gång så hjärnan får vila ut utan massa måsten som hänger över. I torsdags hade vi arbetsfest vilket i förskolan betyder, promenera 6 km och sitt vid en sjö men en sallad och en miljard knott. Det låter inte så trevligt men det är ju sällskapet som räknas och av någon anledning är det i just detta sällskap jag trivs allra bäst. Kolla bara vilka skönheter och dessutom är de smarta som satan allihopa! Inte konstigt att man drabbats av sorg när fyra av dessa fantastiska kollegor går vidare med nya jobb och utmaningar efter sommaren. Kanske är det därför luften pyst ut ur mig som en badboll med spricka i plastsömmen?

På fredagen var jag ute med alla mina fantastiska kusiner och min underbara syster. Vi spelade biljard och drack öl. Jag måste dock säga att jag var betydligt bättre på biljard sist jag spelade, typ 1990 eller när det nu var. Jag minns att det var betydligt lättare att luta sig över bordet och sikta också...undrar varför?
Jag hittade en favorit öl jag provade i USA på Cheeky munk och det var precis lika gott här. La trappe quadrupel heter den och jag hoppas det är en väldigt stark öl för efter tre var jag helt onykter! Igen...inte bra det här att tolerans nivån är så låg...

Jag fick dock en ny chans på lördagen då vi var hos Emma och firade hennes födelsedag. Mycket trevligt, god mat och gott vin. Dessutom massa folk vi träffar så där en gång vart femte år så det var lite att ta igen om man säger så... Dessutom kom Lovisa och överraskade oss lite sent på kvällen. Nyss hemkommen från Shanghai, lätt jetlaggad men i god form. Det var så roligt att se henne, så som jag saknat den tjejen:) Kul att hon orkade komma...Bortsett från sällskapet lekte vi charader i regnet. Jag hatar att leka. Med det sagt får jag ändå skrytas med att jag lyckades föreställa snövit och dessutom gissa rätt på mer en en film...och det var kul, kanske just för att regnet öste ner?

Imorgon jobbar jag sista dagen på nästan sex veckor. Det känns väldigt skönt och det bästa är att det är tvådagars ridning på Kinnekulle som startar semestern. Längtar verkligen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar