Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 22 februari 2014

Provridning


Idag har det varit en lång dag. Både rolig och orolig på samma gång. Vi åkte tidigt hemifrån, stannade i Falköping och åt på McDonalds. Vi hade en tanke att köpa ost där men hittade inte ostaffären. Dessutom tog resan dit längre än jag räknat med. 

Vi bor på ett vandrarhem som heter haushornsborga precis vid hornborgarsjön. En trana ska visst ha landat men det är inte mycket att titta på. Dessutom är det ju häst vi tittar på och inte fågel...

Vi kastade in väskorna och åkte till Uddetorps Naturbruksgymnasium för att titta på Bella igen. Den här gången var hon tyvärr lite spänd. Redan när vi skulle göra i ordning i spolspiltan var hon orolig. Nåt där inne skrämde henne så hon nästan vibrerade under huden. Stackars liten. Det blev bättre när vi ställde upp i stallgången utanför. Ridningen började riktigt bra men hon busade lite efter ett hinder och senare brallade hon rejält så Nattis ramlade tyvärr av. Ingen större fara men lite ont i nacken och rumpan blev det.  Erika red en stund så hon varvade ner och Nattis avslutade och då gick hon jättebra. Så nu är vi lite kluvna. Ena sidan säger nej inget spänt sto som bockar. Andra sidan säger jaaa hon är underbar. 

Så imorgon är det upp till bevis. Hoppas hoppas hon visar sin rätta sida då. 

Efter ridningen fick vi en rundvisning på skolan. Vi hälsade på kor och får och tittade på skolhästarna. Vi såg även skolan och internatet och allt verkade vara väldigt trevligt. 

Nu ska vi sova och hoppas på en skön natts sömn. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar