Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 31 juli 2011

Bara en liten vecka...

Sen är semestern slut för den här gången. Fast jag ska ju boka USA resa snart så då kanske det blir skönt att ha lite sparat...Vad ska man ha massa ledigt för? Allt man gör är ju att dricka massa vin och bli fet...

Igår var vi på 40 årsfest. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Det var en riktigt god stallvän som fyllde år. Oj! Vi har ridit ihop, varit på läger ihop, delat häst och nu ska vi ha Fabbe tillsammans... Fast sen, när jag skulle köpa födelsedags present började jag fundera. Vad har hon nu för klädstil? Utöver hjälm frissa och svettiga ridkläder? Smycken? Vad läser hon för böcker, eller framför allt vilka har hon redan i bokhyllan? Då blev jag lite osäker faktiskt, hur god vän kan man vara utan att veta såna där små saker om varandra?

Det var inte så många vi kände på festen men gud så trevligt det blev. Dottern var hemma ensam så vi hade nog räknat med att behöva dra oss hemåt vid tio snåret. Så blev det inte. Ett ringde Dottern och sa att det var läskiga ljud i huset så då åkte vi hem. Det var värdens party på gatan så jag förstår att det var lite ljud.
Jösses jag tror de festade och skrek till fem i morse. Jag kände mig betydligt äldre än mina 40 då och hade små funderingar på att ringa polisen. Festa på det där viset, när jag ska sova? Lite smått bakfull var jag runt fem så då var det bubbel vatten och ipren som gällde och till frukost sa Maken att jag såg så fin och fräsch ut...ehhh?

Så nu börjar jag längta efter lite rutiner. Ingen alkohol, bara nyttig mat och massa träning och fysisk aktivitet. Fast jag väntar gärna en vecka eller så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar