Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 25 maj 2012

sommarvärme...

Det är underbart med sommar. De sista dagarna har jag njutit av värmen hela kvällarna. Tyvärr har det inneburit att jag fått sitta och jobba på senkvällarna men kronisk trötthet som resultat. Idag hade vi stängningsdag vilket innebär att man får jobba extra mycket. Istället för ledig fredag har jag jobbar nio timmar inomhus. Tänk jag hade kunnat ligga på stranden och solat hela dagen. Skönt att tänka på hur mycket den solsvedan hade plågat mig i natt. Vi hade IT och pedagogisk mässa idag och vi redovisade projektet för alla kollegor. En del arbeten var helt otroligt fantastiska, alla var godkända...

Själv utmanade jag mig själv lite mer än jag var bekväm med. Jag visade min examinations uppgift. Så nu är den klar och offentlig...jag är faktiskt väldigt nöjd med den. Idag tittade jag inte, bara lyssnade och det flyter på utan konstiga klipp. Den fick beröm också av kollegorna vilket var en lättnad. Inte för att jag tror att någon skulle säga att det var dåligt, men det är liiite läskigt ändå. Hela dagen blev väldigt lyckad men jag är helt utpumpad.

Lite eftersnack...
Nu ska jag bara skriva ihop en projekt redovisning och skicka in storyboarden redovisningen och filmen. Sen skulle man tro att man var klar. Det är man inte... Nu inser jag att jag borde ha köpt den där dyra boken om att lära genom att skriva för jag förstår inte de två sista uppgifterna. Det är bara två små A4 kvar men det känns som om det är det svåraste av allt. Utvärdera nyckelbegreppen kring processmålen i relation till kursplanen och ditt eget lärande...ehhh (se sidan 32 i skriva för att lära...) ups.

Till de goda sakerna hör möjligheten att sitta ute på altanen under myggnätet som på något märkligt sätt har mygg på insidan (ska man stänga dragkedjan? JAhaaa) och njuta av syrendoften. Katten har precis krupit upp i knät och förvandlat de fina svarta kuddarna till svartvita dito men jag har inte hjärta att slänga ner honom.

Imorgon ska jag rida igen. I tisdags var det lektion som gick sådär. Varmt svettigt och utan stigbyglar. Väldigt roligt var det. I går valde jag att rida sent, efter maten ocjh det var helt underbart! Skuggan låg över hela paddocken och koltrasterna gör ridningen till en fröjd. Dessutom gick han riktigt bra...Det känns väldigt roligt att lämna tillbaka en ponny som ser så trevligt ut. Kanske att det inte syns så stor skillnad men den känns verkligen:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar