Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 17 juli 2012

solsken!

Eftersom det är en vanlig svensk sommar i år igen känns det som en relevant rubrik...
Kanske kan man till och med sätta på sig ett par kortbyxor? Vi får se om det är varmt nog senare...

Vi började morgonen med att kliva upp tidigt igen och åka till hagen. Hästarna gick i den övre hagen idag så det blev betydligt mindre motion. Figgo verkade lite väl lugn på något sätt idag. Vi fick börja med att sårvårda för hon hade trampat sig själv på bakkotan. Nattis skrittade fram ute och sen ville hon ta en tur i paddocken. Jag tror hon hoppades på att få hoppa några språng men jag tyckte inte hon var tillräckligt lösgjord för det. En svårriden ponny säger Nattis men jättesöt och helt underbar att hantera. Väldigt lydig på marken men inte riktigt lika lydig från ryggen... Jag kan väl se att det var lite besvärligt att få henne att spåra och ställa inåt. Någon bra form fick hon till i skritt efter ett tag men det var lite protester och hon trängde gärna in mot mitten. Galoppen var inget vidare och hon snubblade till ett par gånger på höger fram. Det blev ett ganska lugnt pass för jag hade svårt att avgöra om ponnyn var riktigt ok. Bättre att ta det lugnt när man inte känner den riktigt. Vi har i varje fall väldigt mysigt och är jätte glada för att få lite hästtid så har mitt i semestern.

           


Idag har jag inget planerat egentligen. Ska kanske ta en tur till tre hästar i eftermiddag och köpa lite cavaletti stöd om det nu finns inne och ett nytt ledrep kanske...Sussie kanske ska titta på en häst i Kungälv så då slår vi flugorna på smällen eller vad man nu säger. Det kan vara kul och komma ut lite på olika häst äventyr och även om vi inte ska köpa häst nu så är det bra erfarenhet för framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar