Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 9 december 2012

spaad och klar

En dag på Varbergs kurort är aldrig fel. Inte ens när vintern viner om knuten. Maten var helt fantastisk, åtminstone fisk bordet. Saknade inget mer än möjligen brunkålen men det hoppas jag att min Moster kommer ordna till julafton. Vi beställde julöl och tre snappsar som slank ner under de timmar vi satt till bord. Jag kan äta. Jag vill bara säga det. Elisabeth ägnade de sista tallrikarna jag hämtade mig åt att sitta och titta...storögt. Det är ganska dyrt att bo där så det gäller att göra skäl för sitt namn, storätaren. Vi tog ett kort spa dopp på nån timme innan maten. Det var lite för trångt i bassängerna som var fulla med tatuerade ungdommar som var väldigt högljudda. Tanterna blev lite störda och hamnade i en bastu på damavdelningen istället. Då insåg vi att våra badrockar inte alls var våra utan vi fick smyga ut igen, låtsas ta ett sista dopp och diskret byta ut till våra. Det tog bara någon minut innan någon smög dit och tog sina. Undrar hur länge de insett att någon gått i väg med deras rock, inklusive rumsnyckel? Vi skyller på en flaska champagne som slank ner innan badet för att värma oss lite efter vinter promenaden vid havet.

Kvällen avslutades med god Whisky i läsrummets tystnad och sen sov vi väldigt gott. Frukosten var ju helt underbar men man blir mätt lite för fort tyvärr. Vi tog en halvtimmes promenad innan vi var tvungna att checka ut och sätta oss framför brasan en stund. Man får ju inse att det inte går att köra för tidigt efter en starkspritskväll...fast det är bra att hålla sig till en sort för vi mådde oförtjänt bra idag!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar