Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 19 februari 2013

Kul på jobbet

Idag var en sån där dag som kändes rätt hela tiden. Kallt var det att vara ute och leka men alla hade roligt. Vi började prata om uppfinningar och kända uppfinnare och jag blir så glad bara av att sitta och prata med barnen! De är så himla kloka och smarta! Snygga ritningar blir det också så nu känns det som om Gunhild kommer få mycket att göra framöver.

Direkt efter jobbet åkte jag till PRK där Nattis och jag började gröntkort kurs. Det är alltså inte golf som någon undrade förvånat utan Hästtävlings kort. Nattis kommer säkert behöva ett sådant i framtiden men risken att jag kommer behöva det är ju minimal. Min enda tävlingserfarenhet placerade ju mig som bekant allra allra sist på väldigt dåliga poäng...tror inte Att Fabian skulle klara sig mycket bättre ens om han hade licens. Tre timmar vid sju tillfällen på fyra veckor är ett ganska snävt schema för en som jobbar och har stalldagar. Man ska visst plugga också och imorgon börjar jag halv sju...ujuj, dags att krypa till kojs nu kanske?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar