Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 4 oktober 2013

Veckoslut

Två dagar kvar och har en väska. Som har lite kläder i som behöver plockas ut och bytas mot mer sommaraktiga kläder. För det verkar vara varmt i Kina. Är ganska nöjd med att ha hunnit fixa mitt pass och växlat pengar. Köpt lite mediciner också...så egentligen är det bara att luta sig tillbaka och inse att man ska på två veckors semester. Och att man har glömt vaccinera sig. eller glömt och glömt. Jag kom på det när jag ändå bara skulle hinna ta en spruta så då var det ju liksom ingen idé . 

Det var en lång vecka men den kändes väldigt positiv, bra att sluta på topp så man är positiv till att komma hem igen:)

Igår red Nattis hopplektipn för Sanna i stallet. Dr var en grymt bra lektion och både Fabian och Nattis presterade på topp! Förstår att hon börjar längta efter en riktigt bra hopphäst när jag ser henne. Men så fort vi börjar prata om det och vi tittar på Fabian så måste vi byta samtalsämne. Det är svårt när man fäster sig vid djuren. Det är därför jag och Nattis åker till Jönköping i morgon och hämtar hem en ny katt att fästa sig vid, så vi inte får tråkigt. Och det är en ganska kass planering rent tidsmässigt så jag får packa på söndag. Men den är såååå söt! Hoppas Sir Lancelot och Pandora uppskattar sin nya fosterdotter. Med tanke på hur de kuckilikurar hela tiden borde de ju inte bli förvånade över att det tillslut dyker upp en liten bebis! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar