Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 1 oktober 2013

Tisdag utan vin...

Det borde inte vara konstigt men jag och Maken brukar äta middag tillsammans på tisdagar då det är enda dagen i veckan jag lagar mat och är hemma tidigare än honom. Idag hade jag bytt rid dag med Nattis för jag ska på operan i morgon med mamma. Nån musikal med franskat namn som jag inte vågar försöka uttala men jag har sett en film en gång med samma namn och den var väldigt rolig. Jag ser jättemycket fram emot kvällen trots att musikal inte riktigt är min genre. Det är så mycket det gamla vanliga hela tiden i livet (jag vet att jag åker till Kina på måndag och det inte hör till det vanliga) så varje tillfälle att gå utanför boxen välkomnas.

Man kan till och med klä upp sig i klänning om man vill. Jag har en grå som Mamma köpt (som vanligt med mina kläder) och kanske skulle det vara tillfälle att ta på sig den?

I varje fall Red jag ut med Emelie och Thea i hösteftermiddagen. Vädret var drömlikt vackert och vi skrittade runt en timme bland träden och småpratade. Fabian är långsam men vi njuter av att ta det i hans takt.
Men jag kom alltså hem ganska sent och då hade familjen redan ätit. De sparade lite till mig så jag har ätit ljummen färsk pasta med rostade(kalla) grönsaker och pesto. Hade vi suttit tillsammans hade ett glas rött varit på sin plats men nu blev det alltså vatten. Trist på en tisdag och allt. Jag brukar annars tycka att just tisdagen behöver piggas upp. Lite mer än halva veckan kvar och en ganska småtrist dag.

Undrar om man ska unna sig lite kamomill te? Bara för att vara lite Wild and Crazy?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar