Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 24 juni 2014

Nej...

Shit vad trött jag är!  Idag var vi på utflykt till en av kollegorna. 20 fantastiska barn jag kommer sakna som fasen när jag lämnar dem på fredag. Mycket kärleksfulla varma ungar som kommer lämna stora spår i hjärtat. Och kollegorna med...skönt då att känna sig så välkommen och hämma där jag börjar i augusti, säkert massor av jobb att sätta tänderna i men ändå, hemma. 

Jag skulle skynda mig hem och sen till stallet för en ridtur med kompisarna. Stannade på vägen och hämtade ett paket med schampoo, olja och salva fn nåt som heter prob och ska hjälpa mot klåda och eksem. Inte helt gratis och kanske inte som det dyra alternativmedicin preparatet jag fått tipsat om. Men i morgon ska här tvättas och oljas. I kväll orkade jag inte. Jag lagade middag och först tänkte jag kört upp nattis så hon fick rida. Det ville hon och sen orkade jag inte det heller så då erbjöd sig fR i huset att ta med sitt kvällskaffe och köra henne! Så nu ligger jag på altanen med en katt eller två och läser. Inte boken om paniksyndrom vi fick av chefen i sommar present (den kommer nog inte ligga på. In tio-i-topp lista i sommar) utan en bok jag köpte i julas i USA och började läsa där men sen inte orkat läs utav olika anledningar. Har inte läst ett ord mer än pedagogisk litteratur på hela året så det var verkligen skönt. Men lite ringrostig i att läsa skönlitteratur på engelska är jag. Boken är bra men skriven på gammeldags engelska, från viktorianska tiden så det kräver lite koncentration. Bara en bit över 600 sidor oxå! Häpp!!


Jag tror jag ska ta en tur runt trädgården och stilla dofta på rosorna och plocka några jordgubbar. Imorgon är jag ledig. 

(Egentligen i varje fall för jag har ingen tid kvar att använda, men folk skickar mail som tokiga och vill ha lite hjälp och boka möten i höst. Jag borde alltså ta mig tid och lösa det så jag inte behöver ägna semester åt att tänka på det. Eller också skita i det och inse att det får bli augustis utmaning. Det borde ha varit lugnare så här års. Nej jag tar ledigt tror jag.)

Först kommer hovis klockan 11 och sen ska jag åka till Alingsås med mamma på eftermiddagen. Vi ska hinna tvätta Manolito innan också sen får nattis ta tåget hem i morgon efter att hon ridit klart. Hade inte pålle sett ut som en go rund köttbulle om magen skulle han fått vila lite extra men det får nog bli till att jobba vidare på motionen.  Nej rosendoft och jordgubbar får det bli i kväll så får vi se i morgon hur det blir.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar