Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 30 oktober 2014

Halloweendags...

I år har jag inte orkat förbereda eller pynta alls....inga skelett som gör mina fladdermöss sällskap på trappen.,inga spöken i träden, inga häxor på taket....Nattis ska fira med kompisar i stallet och rida bus eller godis utklädda på nåt läskigt vis. Barnen i området får akta sig så de inte blir uppätna. Önskar jag jobbade tidigt så jag kunde följa med. Det hade varit lit kul när man känner flera barn i området. Saknar  ibland en del stunder på gamla jobbet och framför allt många av barnen som lämnat spår i hjärtat.

Men en dag som den här på mitt jobb slår alla rekord i förträfflighet. Vi firad halloween en dag tidigt så att många kunde vara med. Jag tycker jag och min fantastiskt roliga och skickliga kollega Jennifer var snyggast av alla idag!


Fick en kommentar på instagram på en sån här bild....ni får alltså betalt för att leka sniglar?! Ja det får vi...pilutta!

Utöver att ligga på ett golv har vi sjungit spöksånger och ätit spökbananer och klementinpumpor och gjort fladdermöss av toarullar. Jo vissa dagar är man rätt välavlönad men tro mig, det är snart november och då känns det inte alls så...

Lite trött trots allt åkte jag och köpte lite halm till hästen och sen direkt upp för att mocka och fixa i boxarna och göra resten av stallet. Nattis fixade näten och tog in hästarna. En ganska jämn fördelning. Hon red dessutom ett hårt svettigt pass i paddocken på jättepigg liten ponny. Trots det är det jag som har träningsvärk efter. Jag börjar bli inte svag! Hur ska det gå om jag blir utan häst nästa år? Jag kommer ju förtvina till ingenting både kroppsligt och mentalt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar