Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 6 april 2015

Påskledigheten är redan slut...

Jag känner mig inte ett dugg utvilad, en sån besvikelse...jag skulle ju ligga i soffan och äta påskgodis och  bli lagom småfet...nej den planen sprack. Istället glädjer jag mig åt att jag faktiskt inte ligger sjuk idag. Antingen har jag fått ett skov i förkylningen eller så har jag världens bästa immunförsvar! Igår var jag så under isen att jag trodde jag skulle vara sjuk en vecka minst men när jag vaknade i morse var hostan borta och nästan snuvan med. 

Idag har vi haft en skön produktiv dag faktiskt. Nina skulle sko på onsdag men skickade ett sms i morse och frågade om hon kunde komma idag i stället för sonen var sjuk. Det passade ju jättebra, då slapp jag ta ledigt på onsdag. Medan Manne fick nya fina skor krattade jag upp ensilage som blåst ur sjukhagen och lagt sig över gårdsplanen. Det tog lite tid men solen lyste skönt och Nattis mockade i boxen och fixade näten i stallet. Efter allt var klart tog vi en långpromenad på nästan en timme. 



Provade de nya dyra riddamaskerna från back on track och de satt perfekt! Hurvida de är bra för senan återstår att se men de kan inte vara sämre än lindorna vi använt hitills. Vi beställde nya örter också då de lugnande tagit slut. Idag märkets ingen större skillnad men väderförhållandena var ju också optomala. Dyrt blev det så det sved till imagen för jag föll för frestelsen att beställa något som förebygger eksem för att se om det kan lindra. Behöver lite tillskott I kassan snart... 

Nå väl, jag gjorde istället av med massa pengar på blomsterlandet då jag köpte pallkragar i överflöd för att fixa i växthuset. Tröttnar på att ogräset och sniglarna tränger sig på. Jag tror jag blir nöjd med resultatet i varje fall. I veckan ska jag tvätta och sätta upp de bortflugna takpanelerna. Även gruset ska tas ut och spolas så det återfår sin fina yta. Hela veckan ska vara fint väder så jag hoppas att det fortsätter kännas bra på alla fronter. Klockan halv nio gick jag in för kvällen och då var både kropp och själ ganska trötta och nöjda med dagen. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar