Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 27 maj 2015

Trött i kroppen idag.

Det där med att gå finklädd en hel dag satte sina spår. Träningsvärk i ryggen när jag vaknade och tanken på att ha skor... Fast det var jag ju tvungen till för jag skulle ju promenera till skolan med ett gäng femåringar idag. Underbart väder var det men lite blåsigt.

Efter jobbet åkte jag först och betalade för Jontes klippning och sen till stallet. Nina skulle sko Manne och direkt efter red jag lektion. Amy kom och tog hand om mig på bästa sätt. Jag hade ju hoppats på att få rida i ridhus resten av livet men Nattis hade andra planer än att lasta så jag fick bara stå ut. Lite nervöst var det för jag vet hur jobbigt det kan vara när det blåser. Men inte idag. Inte ett bus på hela lektionen och jag fick slipa lite på att hitta rätt i sadeln igen. Och på att få hästen att jobba rätt med ryggen. Han är ganka så liksidig även om höger sida fortfarande behöver stärkas lite då hänger han  Inte i högertyglen hela tiden längre vilket är skönt. Sen är det svårt att sitta rätt i den lilla sadeln som min rumpa knappt får plats i. Men jag är väl ganska nöjd bara att jag faktiskt rider igen. För några veckor sedan kändes det som om det var något som aldrig skulle inträffa! Jag FI k tyvärr lite ont i nacken bara för musklerna som ska supporta skadan där verkar inte finnas kvar.

Efersom jag slutade lite tidigt idag kunde jag också unna mig ett glas rödvin medan jag grillade ryggbiff och kalvfile när jag kom hem. Det är kallt i luften men man får ju låtsas att det är sommar nu. Annars blir man tokig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar