Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 11 juni 2015

Rider hela tiden...

Ø
Oj oj. Två gånger på en vecka! Man har ju lite blodad tand helt enkelt. Dottern är på grillfest med klasskompisar idag så man får ju rycka in och ställa upp.  Idag red jag dessutom med barnen och Camilla ut i skogen. Vi måste ju tyvärr rida utefter bilvägen ett antal hundra meter innan man kommer in i lugnare områden. På vissa delar är det 70 väg men de flesta kör försiktigt och håller undan bra. Jag är mest orolig för att det ska komma en traktor eller så för alla andra trafikfordon är han ju helt säker med. Fåglar i diket däremot... Det var en helt underbar tur på dryga en timme och femton minuter, både lite klättring i skogen och trav på fina skogsvägar. Jag har inte ridit utanför paddocken sen innan skadan och travat har han knappast gjort alls annat än på bana så jag var glad att det fick städat till. 

Efter stallet satt jag och Karl länge i växthuset och småpratade och funderar på vad vi ska hitta på i sommar nu när vi inte är så rika. En tur till Nödinge kom som förslag. Vad kan man göra där? 

Det är bara några få veckor kvar till semestern men när vädret är som det är nu har jag redan gått in i lite sommarlovs känsla. Hoppas det håller i sig ett tag till, det behöver faktiskt alla efter den här vintern och våren.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar