Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 10 juni 2015

Sommarlov!

För barn och häst är det nu sommarlov...jag måste vänta ytterligare fyra veckor innan jag kan gå på ledigt. Eller om det är tre? Nåväl. Idag var det sommarlovsavslutning för Nattis också och jag gjorde en god gärning och stod i solen och tittade på ett folkhavet och låtsades som om jag tyckte set var roligt. Tyvärr är dessa tillställningar mer något som får det att krypa i kroppen av stress. Faktum är att jag nog är en ganska dålig mor på så sätt. Jag gillar verkligen inte att hamna i grupper av andra föräldrar som alltid ser så fantastiskt engagerade och avslappnade och överpresterande ut. Präktiga mammor som säkert bakat och tagit ledig från jobbet. Minns att det var lika eländigt att sitta i sandlådan när de var små. Jag uthärdade en timme och sen fick jag bara. Gratulera dottern till fina betyg och rusa till jobbet.

På jobbet fick jag fin Eslöv av syrrans svärisar. Jätteroligt att få visa runt på en. Svensk förskola och berätta. De kom mitt insett återbruktsprojekt så det var ju lita allmän kaos och stök men barnen tykte det var spännande och hälsade på engelska och provade om det funkade med spanska. Under bart väder också så det gjorde inget att jag fick stänga och jobba sent idag. Njöt av att kunna vara ute hela eftermiddagen. 

Vi åkte till hästen direkt. Han verkar nöjd med att ha fått flytta till bete och att få gå med en kompis. De har växlat i hagen hela veckan så han står inne några timmar varje dag för att vila magen från gräs. Vi vill försöka hålla honom smal för senans skull. Och dessutom är det ju jobbigt för dem att inte kunna sova när de bara är två ute på natten. Idag stod han alltså inne när vi kom vilken man tjänar typ 20 minuter på efersom hagen är så stor. Nattis ville gärna rida i den stora paddocken på Ryggebol idag och eftersom vi bestämt att betala för hyra där även om det blir dyrare gäller det att utnyttja pengarna. Vi får skritta 7 minuter från stallet till ridbanan vilket är perfekt uppvärmning. Idag hade vi ju ingen kompis med för första gången på länge och i trafiken. Det gick ju bra tack och lov så nu känner vi väl att han är som han var innan skadan helt och hållet. Fast det är klart, vindstilla och varmt och trött häst gör ju ridningen ganska lugn. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar