Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 7 juni 2015

En hektisk vecka.

Så var den här veckan till ända med ett brak och fanfar! Det har varit en bra vecka faktiskt trots att det var lite mycket på en gång. I torsdags firade jag min systers 40 års dag lite i förskott med ett stort släkt kalas. Hennes svärföräldrar är på en liten Sverigeresa och bor hos min mamma så jag hoppas vi får se en hel del av dem. Nattis var tyvärr inte med då niorna hade sin avslutnings supé den kvällen vilket föregåtts av en del klädtjat och stress. De flesta tonårsföräldrar behöver nog inte tjata på sina barn att köpa lite nya kläder och göra sig fina. Just i vårt fall slutade det med att jag smsade bilder från affären och till slut kom hem med en fin blus och ett par mjuka byxor. Klänning eller kjol är helt uteslutet i detta fall. Vackraste ungen i världen enligt sin mors helt subjektiva bedömning.





På fredagen var det sen skolavslutning för Jonathan. En dag som föregåtts av andra bekymmer för mor då han inte alls ville fira. Inget studentflak, inga fester, inget plakat och blommor och ingen studentmössa. Billigt för familjekassan men en liten sorg för mors hjärta som så sett fram emot att få fira student! Nu saknas det några poäng från en studentexamen (rätt många faktiskt) vilket kan skyllas på mycket, tex studieovana och omotivation och allmänt svårt att hålla fokus på uppgifter...framför allt kan man skylla det på den absolut sämsta skolan jag hört talas om och jag ska inte ens börja beskriva alla brister för då exploderar jag! 

Men fira att man överlevt och slutfört studierna och inte hoppat av skolan tycker jag är nog så viktigt så efter en del övertalning fick vi alltså komma och fira och ta emot på skolgården i strålande sol. Vilken härligt fest och jag tror till och med sonen tyckte det var en härligt upplevelse. Spik nykter var han också då champagnen lyste med sin frånvaro... 
Jag är verkligen stolt och glad över att se honom så fin och glad.





Lördagen skulle han firas med grillparty också. Vi hade fixat fint i trädgården och bjöd på hemmagjorda burgare med coleslow, egenvispad dressing och alla tillbehör som ska vara. Framför allt bubbel...några goda vänner kom hit och jag tror de satt kvar på altanen och mös till efter två. Själv var jag i säng betydligt tidigare då hela dagen ägnats åt hårt jobb.









Manne fick nämligen äntligen komma ut i sommarhagen! Han var omåttligt glad både åt att få äta gräs och att få en kompis att leka med. Det var bara en vallack som släpptes med honom igår, de andra kommer i veckan. Innan vi släppte på betet tömde vi och städade stallets alla vrår. Boxen så klart men även skåp och hyllor och alla ställen vi varit på så vi inte skulle behövs komma tillbaka för det. Vi kommer gärna tillbaka och rider eller hänger i det trevliga stallet bara för att det är just trevligt. Det var ganska tungt men så fort har vi aldrig tömt en Box! Inte hälften så mycket torv så klart eftersom det bara varit ett halvår i bädden och dessutom inte så packat. Massor kändes som om vi kunnat använda det ett år till faktiskt men det är ju inte aktuellt. 

Nu hoppas vi att vi får massor av kul tillsammans med våra vänner på Skattegården i sommar, det blir ju länge tills jag får stallhängandet igen när nattis flyttar.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar