Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 12 juli 2011

helt meningslöst

Det är verkligen precis så som semester ska kännas! Idag har jag inte gjort något alls av vikt, än. Snart ska jag åka och träffa Kära Mor och Syster för en mini-SPA i Alingsås. Startade dagen med att vara en god mor. Världens bästa! Faktiskt...Bara för att Jag körde dottern till Allum och lät henne köpa en helt meningslös gosedjurspryl på Maxi (denna har hon nu önskat sig i flera veckor). Sen övertalade jag henne om att hon behövde en rea jacka. Hon ryckte lite på axlarna och sa ok. Helt meningslöst att försöka skämma bort det barnet.

Fast jag är ju världens bästa mamma nu så det måste ju räknas. Jag föreslog att jag kunde varit rik och snäll, då hade jag väl varit ännu bättre! Men det ville hon inte gå med på. "Då hade du väl bara gillat mode och sånt där, det vet jag...bättre med en fin häst mamma en en rik mamma" smart unge det där. Jag hade inte hjärta att säga att om lilla mamsen nu varit rik så hade kanske lilla dottern haft sin egna lilla ponny vid det här laget och lilla mamsen en häst så kunde vi åkt och tävlat i vår fina lilla transport...Fast hon kanske haft rätt ändå...Mode...vem vet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar