Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 5 september 2011

det är måndag...

morgon och mitt huvud känns så tuuungt...(sjunget med hes blues röst och ett enkelt bakkomp)

Nåväl det är inte morgon längre men för övrigt stämmer det bra.  Jag var ganska övertygad om att jag inte skulle hålla mig på benen hela dagen men det har gått, inte bara kanske men gått har det. Och nu är det kväll...Datorn fungerar dessutom så jag är ganska så glad. Jag körde alla fula knep jag kunde komma på. Först ett mail och när det inte funkade inom två timmar ringde jag min kontakt på kommunhuset...Det är lite undre världen när man ska ta sig fram i IT djungeln...Du...kan inte du knacka på och se om de kan hjälpa mig jag är desperat! Vilken tekniker? Minns inte vad han hette men fråga efter den unge mörke snygge....Det tog inte många timmar innan rätt tekniker fanns på jobbet tig datorn och fixade alla problem och frågade om det fanns något mer jag undrade över när han ändå var där...till saken hör att de inte åker ut på ärenden alls längre...Av detta lär man sig att smicker är bästa motorn om man vill få något gjort:)

Nu kan jag äntligen jobba lite extra med både det ena och det andra. Och Skypa med min syster försås. Jag sa ju inte det men under förståt var det ju detta som var det viktiga med att få datorn om installerad.

I går eftermiddag red Den andra familjen lektion på Fabbe. Det hade gått så jätte bra. Rid läraren Linda hade ridit igenom först och nu vet vi att Ponnyn visst kan gå i form, han vill bara inte...Det var skönt att veta då lever hoppet och det är bara att träna träna träna på att hitta knapparna. Det var också skönt att få bekräftat att han var väldigt envis och inte kunde så mycket... BästeKompisen hade ridit efter och fick också en jättefin form på Honom. Dottern såg bilderna och blev imponerad och förtvivlat avundsjuk.(Varför kan inte jag rida så bra? Jag är så dålig och Fabbe gillar säkert inte mig för han busar bara och sticker men aldrig med J....bara när jag rider...) Jag instämmer! Varför kan inte jag rida så han går så fint? avundsjuk :) Nej det blir till att rida lite lektioner så vi får lite kläm på det hela nu när vi vet att det går! Visst är han fin när han går men duktiga duktiga Linda på ryggen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar