Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 24 november 2011

snopen...

Idag fick jag ett meddelande om att lönekontoret räknat fel på mitt lönepåslag och missat att jag jobbar deltid... istället för 2ooo kr före skatt blir det bara 600...Det var ju snopet. Jag behöver åtminstone inte betala tillbaka det jag fått för mycket i tre månader. I ärligheten namn kändes ju arbetsmoralen något lägre... Men de bad i varje fall om ursäkt.

jag vaknade med halsont, igen...och var inte helt motiverad att åka till jobbet för att handleda. Dottern skulle också till tandläkaren vilket innebar en hel del tårar i går kväll och i stolen...undrar om hon ärvt det från sin Mor?

Jag erbjöd henne att åka till Fabbe och rida efter men hon var för trött! I morgon hinner det bli mörkt innan jag hinner upp och jag måste erkänna att jag inte är helt bekväm med att rida i mörkret. Så jag åkte upp trots halsontet och tänkte ta ett riktigt lugnt pass. I dugg regn och 8 plus grader  i slutet av november...man undrar ju. Fabbe var helt underbar idag. Pigg och glad och gick till och med med lite trevlig eftergift. Så jag är väldigt nöjd att jag åkte dit. Och konstigt nog har jag inte ont i halsen längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar