Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 19 december 2011

fyller inte år...

Man skulle kunna tro det för jag har fått massa paket idag. Ett armband från mina arbetskamrater och sen firade familjen mig med sång, tårta och paket...jag var väldigt nöjd och inte inte alls äldre. Inte än i varje fall, ett par dar till som 40åring.

Vi fick ett par nya leksaker idag igen. Barnen var väldigt glada och jag med.Jag har lekt lite med olika appar men det är svårt att veta vad som är bra och vad som bara är roligt. Jag vill gärna att det inte bara är ny kul teknik utan att verktygen utvecklar lärandet...fast lite kul ska man ju ha oxå...Jag vet inte riktigt vad jaf ska ha en collage app till egentligen men väldigt fina bilder blir det och ett kul sätt att samla sina bästa bilder på. Jag får väl se om de går att skriva ut...då kanske man kan använda det till något...

Jag var på fest i lördags och mår fortfarande som jag förtjänar. Kompisen flyttar utomlands så nu får man följa henne på Bloggen istället....Gud vad jag kommer att sakna henne och familjen med. Väl utfirade blev de och barskåpet tömt. Vi åkte dessutom hem till en annan vän och hämtade granar, en stor och några små. Granen blev klädd klapparna inslagna och glöggen drucken. Bara några dagar kvar att hinna göra sill, skinka och köttbullar på.

Fast jag har ledigt på onsdag och ska ligga i lite på dagen så är jag väl klar sen att njuta av julpraliner och ligga på soffan och bli fet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar