Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 26 december 2011

så ledig så ledig...

Igår låg jag i pyjamasen i soffan hela dagen. Vi tittade på ett päron till farsa firar jul (jul filmerna börjar ta slut i hyllan) och käkade marsmallows i överflöd. Så där lagom slött innan Dottern bestämde att jag skulle toppa håret på henne innan vi åkte till mormor för kalkon. Kalkonen var fantastisk i år med. Moster, Morbror, Andreas och familjen och fantastiskt intressanta och roliga samtal...och en hel del vin och snaps, igen...men nu ska man ta det lugnt hela veckan och bara njuta av att åka till stallet och fika och se på film i massor.

Våra super rara katter ägnar den mesta tiden åt dylika aktiviteter...Sover, äter, sover och vill ligga precis rätt på magen när man ätit för mycket...men de gillar att ha oss hemma och hälsar god jul till alla...

Dagen ägnades åt årets julshopping. Vi stannade till på freeport och gjorde av med lite pengar innan vi skulle på kungsmässan. Det var kö för att komma in på parkeringen så jag körde snabbaste svängen för att komma undan. Det gick så där...jag höll på att köra över minst två idioter med blommor under armen, fick kasta mig på tutan då någon bestämt sig för att backa rakt ut...vi kom tak och lov oskadda därifrån efter tio minuter. Det blev en kort sväng till Kållered. Där är verkligen inte jätteroligt. Men de har Hööks (en st. lila funktionsjacka till våren) och ett fik där man kan äta bakade potatisar, vilket var dagens höjdpunkt. Ja förutom dom perfekta kläderna från NoaNoa då...Mor och jag handlade olika saker och skojade om vem som kom undan billigast med kassörskan, bara för att hamna på exakta 428 kr var...(det var säkert mycket roligare där än det låter när jag skriver det)

Imorgon hoppas jag på riktigt vackert väder, vindstilla och sol och ca 8 grader . jag ska rida ut med en kompis och har fått låna en ponny i stallet. Hoppas på att få packa sadelväskorna och fika vid Kåsjön men vi får väl se...det går alltid att fika i uppvärmt fikarum också om det vill sig illa:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar