Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 27 december 2011

Utflykt

Solsken, åtta plus men inte helt vindstilla...man kan inte få allt man önskar sig...Fast det var väldigt nära den här gången. Frida och jag träffades tidigt och hade en helt underbar stalldag. Jag fick låna Cool i stallet så Frida fick mysa med Fabian. Jag var inte helt säker på hur Cool funkar, jag har sett honom testa lite då och då. Tack och lov slapp jag detta. INga problem att hämta i hagen, snäll att göra i ordning och mysig att rida. Det blåste lite till och från så ett par små sprätt han vi med och det var väl inte helt roligt att klaffsa fram i geggan men han gick snällt där jag bad honom. Fabian är verkligen en klippa! Jag är så stolt och glad över att ha valt en ponny som vem som helst verkligen kan hantera och rida först eller sist...inga problem.

Vi red ner till Kåsjön där vi drack kaffe och åt lussebullar. Det var väl det ända beviset på att det är jul helg. Verkligen strålande höst eller möjligen vår väder idag. Jag väcktes flera gånger under natten av storm vindarna så jag var verkligen inte säker på att det skulle gå att rida alls. På väg tillbaka gick vi en bit på grus vägen. Mötte en sur gubbe, men han skällde inte i varje fall, det läste jag i boken att någon gjort i går när de red förbi. Jag ropade visserligen "god jul" och vilken härlig vinter dag på långt avstånd i förhoppning att han skulle glömma skälla...vilket verkade fungera även om ögonbrynen var lite rynkade när vi väl red förbi...Det är enskild väg vi rider på men jag har kollat lagen som säger att man får rida där...synd att väg ägarna inte vet om det för det blir så tråkigt med konflikter.

Nu är jag så där härligt härligt vinterväder trött och ska krypa upp i soffan och läsa en stund innan det är dags att äta middag och sen gå bort på julfika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar