Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 15 mars 2012

bara en liten vecka

Tiden går fort när man har roligt. Det stämmer verkligen...nu är det bara en liten vecka tills jag är hemma igen och jag kan inte säga att jag direkt längtar. Det har varit grymt skönt att vara ledig från jobbet, har inte ens kollat min mail en enda gång (det kan bli väldigt spännande) Funderar på om jag ska skicka iväg att mail så jag kan få tag på en vikarie tills begravningen.

Stackars syster har fått ännu en begravning att gå på här i USA då en av familjens goda vänner gick bort härrom dagen. Det går betydligt fortare att bli begravd här så redan på lördag ska de dit. Jag har fått en playdate med en av Cias vänner här som jag inte har träffat ännu. Vi ska gå och köpa underkläder tillsammans...väldigt bra:)

Nu ska vi iväg till Evergreen för en systerövernattning. Hoppas på att få se en hel del berg och kanske till och med få ett kort på dem Det har jag försökt nu i en vecka men inte alls lyckats med. Det närmsta jag har kommit var genom ett bilfönster i farten...Detta trots tappra försök att hitta ställen att stanna på:)

I går var vi ute en heldag med Cias svärföräldrar och extra farfar. Vi var i Boulder, eller rättare sagt på ett museum och på en the fabrik i staden, vi var aldrig inne i själva stadskärnan. Lite som i Fort Collins fast nyktert.

       Celestial Teafactory                                                        Leanin tree museum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar