Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 13 mars 2012

Håller ställningarna

Vi jobbar på ganska bra med att hålla ställningarna. Cia bokade en biljett  så hon kommer hem till begravningen. Begravning? Helt overkligt på något vis att det är det jag kommer komma hem till om en och en halv vecka. Men just nu finns det inte mycket annat att göra än att fortsätta semestra.

I går var vi på Cias fovorit shopping center Orchad. Kanske att det är pubben som lockar? Cheky Munk...mmm goda burgare och väldigt god öl. Som tur var shoppade vi kläder på Ross innan för där hade jag kunnat köpa med mig väl mycket kläder annars. Nu landade jag på 80 dollar för fina jeans, och fyra tröjor och ett Ipad fodral.( nej jag har ingen ipad men när jag skaffar en ska jag ha den i det)  Efter lunchen blev det ett kort stopp i en klädaffär till och sen till charming charlie...och liite shopping till:) kom hem ganska så rik trots allt.

Idag har Farfar Wayne visat mig runt på seniorcenter där vi åt lunch innan vi skulle ut en sväng och se på området.


Det blev lite sightseeing i staden och alla hus han och familjen bott i (förutom the farm Som han växte upp på) Vi tittade på bondgårdsdjuren som ser lite annorlunda ut än hemma i svedala...

Vi körde förbi ett stort hus med sadelmakare och hästmat, varför inte stanna en kort sväng? Jag tror vi var där inne i en timme eller till och med mer. Farfar Wayne kände visst hela affären så medan de stod och pratade hittade jag massor av spännande saker. Engels ridning är TRÅKIGT!!! jag tror jag ska börja med western i stället. Sadlarna är som soffor med fotstöd. tränsen är handarbetade med mönster i skinnet, till och med betten är smycken. Och då ska vi inte tala om hur mycket blingbling ryttarna har på sig!!! Snacka om att det smutsiga stall livet lyser med sin frånvaro. Jo jag syndade förstås och köpte mig ett par riktigt mjuka handarbetade tyglar i läder två ska man ha en i varje hand. Inte alls dyrt om man tänker på handarbetet i dem men inte riktigt Hööks pris om man säger :)

Efter den lilla shoppingrundan åkte vi hem och jag fick en liten stund i solen med en öl, eller om det var två? Det var nästan 20 grader i skuggan idag. Alltså väldigt väldigt varmt. Här kan man ju gå i T-shirt när det är åtta grader så 20 år som en stekhet juli dag hemma. Jag tror det är luft fuktigheten som gör det eller bristen på den.

Vi avslutade kvällen på en trevlig western restaurang, Dubbel Tree. God mat och väldigt unik inredning...
I morgon ska vi till Golden. Jag hoppas det är vacker där och mycket att titta på. Lite öl blir det nog tror jag för vi ska till second largest brewery:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar