Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 7 mars 2012

Framme

Wow...det tog sin tid men jag är verkligen framme hos min syster...Resan över gich över förväntan även om den var lika lång och otroligt obekväm som väntat. Det tog väl sammanlagt i varje fall 12-13 timmar varav 10 på frankfurt denver flyget. Mina ben är väldigt mycket för långa och sätena alldeles för smala. Men den här gången lyckades jag somna 45 minuter mellan lunch och midddag.

Till min stora lycka satt inte några snoriga barn på sätet bredvid ( de lämnade jag i sverige) Jag hade trevligt sällskap av en kvinna från ryssland och en man från bengtsfors, båda bosattaa i Denver. Bra samtal som höll hela resan utan att bli pinsamma:) Det underlättar.
 Nu är jag väldigt trött för klockan är 2 på natten och jag väntar med spänning på middag.

När jag kom var det 20 grader varmt. I morgon ska det snöa. men det ska bli varmare i helgen igen...trur att man inte packade så mycket för man behöver kanske köpa både det ena och det andra:)

Ursäkta stavningen , det är inte ett engelskt skrivbord bara ett trött öga som inte orkar stavrätta:)

natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar