Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 1 maj 2012

nu är det sommar!

Vilken underbar dag det har varit...nästan så bra att jag är på gott humör igen, fast bara nästan. Nej faktiskt så är det riktigt bra idag:) Vaknade tidigt långt innan klockan ringde och gick upp och fixade frukost. Sen ägnade jag hela förmiddagen till att plocka i trädgården och städa ut på altanen. Vi/ jag har köpt en ny sån där svart lounge grupp för altanen som är så modernt nu för tiden. Den ska hämtas under veckan så det var väldigt skönt att få såpat golvet och spolat bort ett helt års spindelväv och dam...Jag kan se hur skönt det kommer vara när jag relaxar men en sommrig drink i skymningen hela sommaren. (som naturligtvis kommer vara varm och solig hela tiden.)

Det blir aldrig riktigt färdigt i trädgården men i dag kändes det som om jag fick gjort rätt mycket. Resultetet blir i varje fall väldigt bra tror jag, när det är klart.

Det var verkligen sommarvarm idag. Över 20 grader och vindstilla. Jag red lektion för Amy också. Framridningen kändes väl så där bra. Jag har fått en övning som jag ska börja med innan jag kommer i gång som ska förbättra sitsen. Fabian får lufsa på i skritt och trav och jag ska stå med helt raka ben och hålla balansen. Inte helt lätt men jag tror det hjälper. I varje fall tyckte Amy väldigt mycket om min ridning idag och det får väl räknas som något. När hon kom var vi redan svettiga efter att ha travat och galopperat fram ordentligt. Övningen var egentligen ganska lätt. Fram och bakdels vändningar runt konor, och sen öppna eller sluta och en volt utåt. Det svåra är att komma ihåg vilket som är vilket och vart kroppens delar ska vara i förhållande till vad man avser göra...Nåväl man har ju lite kvar att göra men jag börjar verkligen känna att vi kommer framåt. I slutet kunde jag till och med lägga ner honom något utan att tappa formen... Jag tog av sadeln och promenerade av honom i skogen för att slippa den stekande solen på banan. Det är otroligt vad det doftar gott av vitsipporna när solen värmer upp dem, man blir nästan lite berusad av det...fast Fabbe gillar mest gräset...

När jag var klar med allt såg jag att klockan var 20 i fem och mamma skulle komma vid fem för att grilla...strax innan ringer hon och säger att hon sitter i min trädgård för ingen öppnar, var är alla??? Ja det undrar jag också och stressar hem. Mor ser inte alls missnöjd ut utan har hittat hammocken där hon sitter och njuter. DÅ älskar jag verkligen att ha henne som Mamma! Vad skönt att inte behöva stressa upp sig bara för att gästerna har kommit innan någon annan. Vi satt och pratade en del medan köttet grillade sig och sen satt vi ute i trädgården och åt, fast klockan var nästan sju var det varmt och skönt. JAg blev kvar med mitt vinglas tills solen gått ner. En helt perfekt dag med andra ord:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar