Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 25 juni 2012

nedräkning

Nu är semestern bara ett andetag bort! En vecka kvar att arbeta innan det är dags att sitta under tak och sura över regnet i en månad. Jag tror tyvärr att årets sommar redan passerat. Ni minns säkert den där veckan i maj? Japp det var det. Engagemanget är verkligen i botten just nu. Idag räckte det till två avsnitt av Hell on Wheels (grymt bra serie) och ett historiskt program om Jonsered. Snacka om att leva livet...

Nej man får rycka upp sig och vara glad över att man fick 15 högskole poäng till till sin merit lista. Inte för att det verkar vara så viktigt nu i efterhand men ändå, man vet aldrig när det kan behövas 217.5  hp eller hur? Jag har dessutom lyckats fylla i ansökan om lärarlegitimation till slut men den vet jag inte heller vad den ska vara bra till egentligen.

Till ljuspunkterna just nu hör att Lovisa snart kommer till sverige. Jag längtar så efter att få riktigt gotta in mig i djupa samtal på altanen över en flaska rödvin, helst två och verkligen njuta av detta. Jag borde dessutom se till att få bokat in nån form av ridning för det är verkligen inte bra för mig att inte ha något kul att se fram emot. Hur tänkte jag när jag snålade på läger pengarna egentligen?

Nattis är i Tranås med Åke och Agneta. Vi åt lite tai mat innan de for och nu ringde hon för att säga att hon nvar framme men verkligen inte han prata för hon tittade på Simpsons...alltså va? Lite kan man väl offra sig för sin mamma eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar