Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 24 juni 2012

långsamt

Dagen har verkligen släpat sig fram. Jag tror det var regnet. Solen kikade fram lite när jag hämtade tidningen så jag han dofta lite på rosorna som börjat slå ut. Redan under frukosten kom första skyfallet. Vi beslöt att åka till Allum för att kika på reorna. Det gjorde föresten hela Partilles befolkning vilket fick mig att fundera på att antingen byta jobb långt bort eller flytta till annan ort. Inte för att folk är otrevliga, tvärt om. De flesta är så trevliga och vill stanna och prata en liten stund. Problemet är när man själv känner sig osocial, är osminkad för man inte bryr sig och egentligen går och funderar på om det är dags att skaffa en rejäl livskris så något drastiskt händer. Då växer det lite i magen vid sjätte stoppet... Inte vill jag köpa kläder heller. Så det måste vara något allvarligt fel. Kanske är det för att jag inte fått rida på ett par veckor?

Jag köpte ett hästmagasin och en trädgårdstidning på pressbyrån, sen åt vi lunch på Subway innan vi flydde fältet. Gissa om det var underbart att krypa ner under två gosefiltar på altanen och läsa? Regnet föll smått på taket,men inte tillräckligt hårt för att läcka in genom de små irriterande hålen som sitter precis över soffan. Helt enkelt en underbar eftermiddag och plötsligt kändes livskrisen avlägsen igen. Gick in och började göra en fotobok om Fabian med Nattis. Vi är helt överens om hur den ska se ut men inte lika överens om i vilken bokhylla den ska stå eller hur vida det ska vara bilder på MIG eller HENNE...Jag gör färdigt den när hon är i Tranås på semester nästa vecka. Mowahahaha...(det är jag som har pengarna ...)

Det blev lite bättre i slutet.
Efter en väldigt god stek med ugnsrostade färsk potatisar som var väldigt goda hamnade vi framför TVn. Jag som aldrig tittar på TV. Men vad ska man göra när regnet bara vräker ner och man inte har nån häst? Jag får akta mig för att surfa in på hästnet under sommaren för när vi tittade på bilderna från första tre månaderna då Fabian kom blir jag väldigt osäker på om han verkligen var så fin som jag minns...Jag väntar med iver på att komma förbi JUL bilderna...



Bara en hel vecka kvar att jobba sen blir det semester. Hoppas det blir lite ridning snart för annars blir jag nog deprimerad på riktigt!

1 kommentar:

  1. Vilken skillnad pa hast fran september till Juni. Ni har verkligen jobbat med honom. Kommer ni ta tillbaka honom efter sommaren?

    SvaraRadera