Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 23 juni 2012

slagfältet rensat














Årets fest avklarad. Så även årets baksmälla, eller baksmällan 2 som det kanske skulle kunnat ha varit om man räknar in Forth Collins... Tänk vad ont i huvudet man kan få av sill. Det borde faktiskt stå en varnings text på sillburkarna, tycker jag. Denna produkt ska undvikas av gravida och människor som tänker sig vakna pigg och utvilad dagen efter. Jag vet inte...

Midsommar festen slog i varje fall rekord vad gäller trevlighet. Vi hade satt upp tältet i trädgården och så har vi ju taket på altan. Cia passade på att fylla år och Brad hade ju fyllt 35 så vi slängde in ett litet födelsedags firande när vi ändå höll igång. Sen var det snapps och sill och alla goda tillbehör, traditionellt firande i Jonsered (träffade endast en gammal familj från jobbet, så i år hoppas jag att inga rykten ska ta fart...)
Att titta på stången är lika smart som att titta på Kalle. När man tillslut kommer hem är disken klar och man kan sätta igång med grillarna. Arbetsfördelningen är väldigt bra. Regnet droppade lite lagom men under grillsittningen vräkte det ner på tälttaket men vi satt torra och mysiga under. Några tyckte att det fans mygg och knott men det tror jag bara de inbillar sig. Knott på midsommar? Nejdå.

Kvällen avslutades med jordgubbar och Flickvännens fantastiskt goda tårta som hon tog med.(Sonens Flickvän alltså)

I morse vaknade jag tidigt och tog mig hela vägen till vattenkranen (med tillhörande Ipren) och sen såg jag ut genom fönstret på slagfältet som väntade på rensning...Hamnade snabbt på soffan i stället för ytterligare en timmes sömn innan jag ens orkade tänka på det. Men nu är det fint igen. Endast tältet står kvar och väntar på att tas ner. Allt är diskat (nästan) och nerpackat i påsar för hämtning. Solen lyser och gårdagens pasta sallad är dagens lunch. Det enda som stör idyllen är doften av gamla ölfkaskor som hänger tung över nejden. En klassisk fest med andra ord.

TACK alla underbara människor som kom och ställde till det precis så där som man ska:)











2 kommentarer:

  1. Då måste ni haft det extremt trevligt, för jag tyckte vi hade en väldigt trevlig midsommar förra året.

    SvaraRadera
  2. Japp det var extremt trevligt. Men ni var saknade av fler än oss :) Brad och Cia hälsade så gott redan innan festen... Snart ses vi!

    SvaraRadera