Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 13 januari 2013

solsken

Vi jobbar vidare...
Oj vad fantastiskt att vara ute i smällkalla vintern och känna solen i ansiktet! Ridningen gick betydligt bättre idag är igår och det var helt ok underlag i paddocken fast vi inte saltade igår. Vi kunde både trava och galoppera. Och rygga fyra steg utan att han blev skitsur. Riktigt bra var det kanske inte men jag satt lite bättre i sadeln, fast jag har ont på helt andra ställen än jag brukar. Jag satt av efter en stund och sadlade om. Sadeln ska ligga ganska långt bak för att ge rörelsefrihet. Jag spräckte ett blodkärl i långfingret när jag drog gjorden så nu är det alldeles blått och svullet. Det är farligt att rida ;)

Cia, får du möljighet att visa farfar Peer bilden gör det. Fabian är väldigt lik farfars gamla häst just på denna bilden!

Idag hade jag sällskap av Ronjas mamma Arja som är så himla trevlig! Det är ett lyft att sitta och fika med en vuxen i stallet, hela dagen blir så trevlig. Jag åkte ner till hööks efter för att köpa stigbyglar och ett nytt schabrak. Det tog exakt 20 minuter så nu har jag att jämföra med om jag skulle behöva ta mig förbi trängselskatts stationerna igen. Man förlorar 5 minuter och säkert lite bensin för att man kör så långsamt. Eller är det tvärt om? Jag kommer inte ihåg. Sonen vill att vi ska gå till körskolan för att börja ta körkort på torsdag, då kanske jag lär mig ett och annat...

Syster hade skickat mediciner och presenter så jag var hos mamsen och hämtade upp detta. Väldigt fina trädgårds trollsländor fick jag som jag blev väldigt glad för.

Imorgon är det måndag igen, veckorna går alldeles för fort men det betyder att jag snart får hänga lite med syrran och dessutom att Lovisa kommer hem en sväng och hälsar på. Dagarna borde börja bli ljusare snart och man borde komma ur sin höst/vinter nedstämdhet om man inte ska behöva kalla det för typ "hela året nedstämdhet"

 Nåväl granen är ute, sillen snart slut, barren ligger kvar i drivor trots damsugning. Allt är som vanligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar