Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 19 januari 2013

Vintersol

istappar på mulen
Vintern gnistrar som diamanter i solen. Helt otroligt vackert men kallt. det var -13 när jag åkte till stallet i morse. Jag var lite sugen på att rida i dressyrsadeln men sen kom jag ihåg vad som hände med långfingret när jag drog sadelgjorden sist. Blått och svullet i flera dar och jag känner fortfarande inte fingertoppen när den blir kall. Jag spräckte nog några blodådror rejält och eftersom det är ännu kallare idag blev det gamla sadeln med fårskinnsfäll på. Och overall...utanpå fleecebyxor och ullunderställ...Jag fryser inte det kan jag berätta.

Efter bara framskrittningen fick jag sitta av och ta av mig tjocktröjan. sen när jag travat några varv igen... Sitta av och ta av mig overallen och sätta på tjocktröjan istället. Kanske mest för att det skaver i skrevet på ett sätt som gör det omöjligt och njuta av ridningen!  Var lite orolig för att det skulle bli kallt men jag var genomsvett efter en timme i vintersolsken. Faktiskt värmer solens strålar och det är ljuvligt att vända ansiktet mot den när man skrittar runt. Imorgon tror jag att vi tar en långpromenad i skogen. Fabian var dock inte ett dugg intresserad av att jobba så själva ridningen var till och från riktigt urusel.

Vi ska på bio om nån timme och utnytja årets julklapp från kommunen. Vi ska se Tim Burtons Nya Frankenweenie. Ska bli spännande att se vilka som valt den filmen mer än jag. Förra året fick jag min julklapp så sent att jag hade hunnit gå på julledigt så då blev det inget. Jag tycker annars att det är en ganska bra julklapp till oss anställda. Att få en kulturupplevelse i hemma kommunen är riktigt trevligt och miljövänligt det tycker jag är väldigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar