Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 3 februari 2013

lite trött

Igår när jag kom hem klädde jag snabbt om för att åka upp till stallet och njuta av en ridtur i solskenet. Tyvärr hade Fabian tappat en sko så det blev till att borsta och mysa och sen mocka om boxen för den var verkligen inte särskilt välmockad tyvärr...å andra sidan skulle jag ändå torva och kalka så det spelade inte så stor roll och något skulle jag ju använda min dag till.  När jag sen äntligen duschat somnade jag på sängen och sov fram till sex. Vi åt middag som maken fixade och jag drack massor av vatten innan vi tittade på en grymt bra film. "God bless America"

http://nyheter24.se/filmtipset/film/god-bless-america.html


Jag älskar verkligen film! Ibland kan jag bli lite stressad över hur många bra filmer det finns som man inte kommer hinna se. Och alla man missar för att man inte viste att de fanns. Den här tex undrar jag om den har gott på bio i sverige? I sådana fall missade vi den.

Idag fortsatte vi med Filmhelg. Eftersom Fabian ändå inte kunde ridas sket vi helt enkelt att åka dit. Han har fått vila alldeles för mycket den här helgen då vår medryttare blev sjuk. Och Nattis han helt enkelt inte rida när hon gjorde stallet själv med Mats ( medryttarens Pappa) Men ibland kan man inte styra och då gäller det att njuta.

Idag var vi alltså på mattiné föreställning av Tarantinos senaste "Django unchained". En sån fantastiskt bra film! Över 2 timmar lång nästan tre tror jag och inte tråkig en enda sekund. Om man mot förmodan skulle misstycka grafiskt våld kanske inte någon av Filmerna är att rekommendera men dialogen...ahhh fantastisk som vanligt med Tarantino...

Vi avslutade med middag på en taibuffé med Karls goa arbetskamrater.

Nu ska vi se ponnyakuten och sen att avsnitt av "game of thrones" som jag missade i måndags. En perfekt dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar