Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 9 februari 2013

Nya kompisar

Igår läste Nattis en lapp i affären och ringde alldeles upphetsad och sa snälla snälla!!!

En sådan sak kan ju inte mamma bestämma själv så du får ringa pappa först också, som till vår stora förvåning sa att bara du städar och tar hand om dem själv...och då kan ju inte mamma vara sämre? Så idag åkte vi och hämtade två nya kompisar med bur och tillbehör som ville adopteras omgående efter bara ett år hos nuvarande familj. Natta ringde upp själv och sen när hon ringde tillbaka för att fråga hur gamla de var och fråga vad de hette visade det sig vara en klasskamrat som ville bli av med sina djur. Dessutom passade vi dessa en vecka i somras så vi kände dem lite. Klasskamraten var mycket glad att någon ville ta hand om dem, mamman var överlycklig och väldigt förvånad och Dottern, tja ni kan ju gissa?!

Så nu har vi utökat vår adoptionscentral med ytterligare medlemmar. För tillfället tre katter, två kaniner och två marsvin. Ponnyn kan ju inte räknas för den Är inte adopterad eller ägd...men vi tar ju hand om den på sätt och vis för att den inte kan bo hos ägaren...dock inte gratis....

Men ponnyn visade sin fina sida idag. Jag tömkörde nästan en och en halv timme i massor av trav och galopp. Han börjar fatta skänkelvikningar också vilket har tagit massor av tid att lära honom. Och vi gjorde öppnor i skritt oxå, det ni! Jag gillar att tömköra dels för att jag får motion när jag går på marken men framför allt för att Fabian jobbar så väldigt bra. Så lösgjord som han var idag har han inte varit sen jag red lektion på prk. Eller veckan efter. Det är himla kul att se att han kan jobba som en riktig dressyr kung när förutsättningarna är rätt.

I onsdags skottade jag volten och vi la på två säckar salt. Idag var det jättebra underlag så jag tror vi ska fortsätta salta! Det gäller bara att lägga på tillräckligt och hela tiden. Kanske köper jag vanligt tösalt imorgon det är billigare... Vi får se. Imorgon ska Fabian i varje fall skos klockan 10 och sen ska jag låna HerrMan och skritta ut tillsammans med Natta och Fabian. Hoppas han sköter sig och inte busar med mig.

Det här är Björn och Benny :)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar