Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 28 juli 2013

Lite regn? Någon?

Halva Julis normalmängd vatten på ett par timmar igår. Vi hörde att Partille var helt översvämmat från en expedit i Bäckebol. Vi hörde ju regnet och åskan tidigt på morgonen och bestämde att inte åka till Trollhättan, vattenfall hade vi gott om hemma liksom. Sen kom solen tillbaka och värmen. Man kan ju inte klaga. Fast  när jag såg tidningen i morse så tyckte jag lite synd om de som drabbats av översvämningarna. Och var ganska nöjd med att inte behöva vattna köksträdgården.

Jag köpte en kamera på rea för att kunna filma i hd och fota med stor zoom. Min gamla kamera gav upp i våras så de sista månaderna har jag använt Karls. Sen tar ju faktiskt iPhone riktigt fina bilder. Jag skrattade för mig själv när jag inser att jag nu kan fota med telefonen och bilderna dyker upp på iPad. Sen kan jag fota med kameran och skicka dem med wifi till telefonen och då dyker de upp på iPad. Och tar jag bilder från datorn kan jag skicka den till iPad via min bildström och då dyker de upp på telefonen... Undrar om jag kan ringa från min kamera om det skulle behövas?

Miriam kom och drack vin halva natten och vi åt otrevligt mycket ostar till. Var som en korv när jag vaknade. Idag skulle jag träffa Elisa på Landvetterfiket men det var stängt. Vi tog vägen förbi Råda säteri men de hade inget vi var sugna på så det slutade med att vi åkte hem till mig och jag slängde ihop en mangold och squash soppa till lunch. Väldigt gott, och nyttigt... Toppade med en halvtimmes rask promenad och lite yoga så nu har jag väl kompenserat för gårdagens utsvävningar...det blir ju några sådana till innan semestern är slut.

                                 
För att hantera "semesterångest", eller om det är "byta jobb" ångest eller kanske "var fan är mina hönor?" ångest  passade jag också på att göra rabarbermarmelad och svartvinbärssylt. Kanske man ska slänga ihop en liten krusbärsmarmelad i morgon också?






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar