Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 29 juli 2013

Måndagskväll

Här ligger vi och myser i hammocken 
Jag och Pandora i skymningen. Det är väldigt mysigt och man måste ju passa på att göra allt det där man inte hinner när man arbetar. Som att träffa goda vänner och leka med barnen. Dottern umgås jag ju med hela tiden när hon inte är på övernattning hos kompisar eller på ridläger eller så... Sonen är klurigare. Men idag Fick han lära sin gamla mor skatea. Hur stavar man det på slang? Vad vet jag, inte var det så lätt som det ser ut heller. Efter en halvtimme tog jag mig i varje fall fram hjälpligt. Åtminstone rakt fram för svänga är inte lätt...när det sen kommer tanter på cykel som småler är det ännu svårare. Eller, Ulrika, när din man joggar förbi och ser betydligt mer road ut än vad som är artigt;)
Sonen tyckte nog att modern var lite kass men han undervisade snällt och gick bredvid i början. Som när han lärde sig cykla på samma gata för 13 år sedan...fast tvärt om. Kul var det och ett par gapflabb blev det. Nu kan jag åka långsam slalom säker 100 meter på cykelbanan men det blir nog träningsvärk imorgon.

Roligas var när en tant starkt rekommenderade en cykelhjälm till "tant".



1 kommentar: