Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 22 december 2013

Solsken


Idag är det footballsunday. Det är så otroligt ointressant för mig att det inte går att beskriva! Egentligen är all sport lika ointressant utöver hästsporten som jag uppskattar att titta på. Kanske mest för att man inte behöver bry sig så mycket om vem som vinner?  Varje eqipage som gör en fin runda förtjänar applåder. Men i football ska man skrika och hoppa och vara på dåligt humör om ens lag förlorar och gott humör om de vinner. Jag skippade alltså eventet fullständigt och tackade nej till en kall öl i ett mörkt rum. 

I stället tog jag och barnen en härligt lång promenad runt området. Solen lyste och det var ganska varmt trots att snön fortfarande låg kvar på marken. Vi promenerade i över en och en halv timme och småpratade om både det ena och det andra. Helt klart en väldigt skön förmiddag. 

Vi förväntade oss att huset skulle vara fullt av folk som drack öl och skrek när vi kom tillbaka men gästerna hade inte dykt upp. Det gick  ganska vilt till ändå...Jag satte mig på altanen men ett glas apelsin och grapefruktsjuice. Här har jag suttit sen dess med ett avbrott från hälsolunch bestående av små korvar i mördeg och chips... Hade säkert matchar ölen om jag nu hade druckit någon. Men med tanke på hur mycket tabletter jag stoppat i mig för att hantera förkylningen ligger jag lågt med alkoholen idag. Vädret är som en varm dag i mars när snön smälter bort och man sitter vindstilla mot en husvägg. Igår frös vi nästan häcken av oss idag njuter vi av att sola. Jag har lånat lite solskyddsfaktor 35 men har en känsla av att jag är illröd i ansiktet ändå. Trots det vägrar jag att lämna min plats i solen, där jag för övrigt plockat av mig intill ullunderkläderna och ändå är varm. Temperaturen är dock bara 4 plus vilket är svårt att tro, känns som 15 i Göteborg....

Det är precis vad jag behöver efter mörkret i Sverige och den långa regniga hösten. Att byta jobb har varit väldigt spännande ,stimulerande och utvecklande men också väldigt ansträngande. Jag hoppas verkligen att det här långa jullovet med bara nöjen och inga måsten kommer fylla på energinivåerna så man orkar hela vårterminen.

Bortsett från förkylningen mår jag väldigt gott här i solen. Imorgon ska vi på heldagsutflykt till Golden och en VIP runda i Coors bryggeri. Då ska det drickas öl och förhoppningsvis njutas av vackert väder närmare bergen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar