Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 5 december 2013

Stormvarning

Igen kommer en stormvarning...kanske blir det en sån där vinter?  Vi fick hålla oss inne på eftermiddagen idag och när vi var ute på förmiddagen höll vi på att blåsa bort. Var lite oroligt för hästarna i hagen när vi igen fick utegångsförbud på förskolan. Men efter att ha rådgjort beslöt vi att lämna dem ute och att Sanna skulle ta in om det blåste förfärligt när hon kom tills stallet. Det var skönt att slippa stressa bort på rasten.

Jag hade lite huvudvärk som säkert har med väderomslaget att göra och var så trött. Såg helt sjuk ut också tyckte jag, bara för att upptäcka att jag utöver att jag inte han tvätta håret i morse också glömde sminka mig. Ja så därför såg jag helt sjuk ut...men det förklarar ju inte huvudvärken kanske.

Så gissa om jag var extra glad när jag kom till stallet och Sanna hade tagit in tre hästar och börjat mocka några boxar! Vi tog in de sista tillsammans och sen mockade hon färdigt medan jag och Natta fixade foder och hängde upp blöta täcken. Det blev en riktigt mysig eftermiddag. Hästarna var sugna på att komma in men det var inte oroligt direkt även om det blåste rejält just då. Sen när vi gick hem vara det helt vindstilla. Så då ångrade jag att vi tagit in dem tidigare för att inte riskera att träden runt hagen ska falla på dem. Såg en läskig bild från förra stormen när en älg blivit dödad av ett fallande träd och har den bilden framför mig och jag tänker på hur det skulle vara att hitta en häst som fått ett träd över sig. Hua!!

Tack rara underbara Sanna för all hjälpen i stallet, vi kom hem tidigt och åt för ovanlighetens skull VARM middag på en torsdag. Det var gott.

Nu ska jag läggas mig på soffan bredvid de gosungarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar