Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 7 januari 2014

Denver city...

Där var vi idag. Men såklart började dagen i katastrofläge. Ridlektionen blev inställd igen, såklart då det var hela minus 22 grader på morgonen och ridskolan inte verkade ha "säker mark " för hästarna att gå på och dessutom vár det inte lätt för dem att andas i kylan. Antar att de Inte har inomhus ridhus där...det hade varit alltför kallt för oss människor också men nattis blev så otroligt besviken att vi inte fick upp henne ur sängen till en början. Hon hade verkligen sett fram emot den ridlektionen mest av allt under resan. Utöver den var det bergen hon ville åka upp till och den trippen blev ju också inställd pga vädret så hon kände nog att hon blivit snuvad på innehållet i semestern. 

Fast efter att Jonte tyckt att vi skulle äta lunch på IHOP så kom hon upp. Och Cia ringde till svärmor för  att komma på nåt alternativ och vi fastnade för akvariumet! Karl,Cia och Jonte åkte ner till city och promenerade runt ett par timmar medan jag och Natta tittade på fiskar och djur.  Det blev verkligen en toppendag tillslut och alla var nog ganska nöjda. Vi kom hem sent och tog det lugnt innan middagen, en riktigt god pasta med cocktail tomater bacon och spenat. 

Imorgon är sista dagen här i USA. Vi ska till Boulder och promenera runt som sista utflykt. 
Hoppas vädret riktigt vackert i morgon så vi får njuta av vackra Colorado. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar