Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 8 januari 2014

Sista natten i USA


Idag körde jag bil strax bakom syrran till Boulder för sista familjeutflykten. Boulder var fint. Ganska flummigt, mycket rökelse och en hel del annan sorts rökelse...nåväl trots att det är helt lagligt i Colorado valde vi att inte hoppa in i nån organisk affär. Istället åt vi en god lunch och flanerade ett par timmar med kaffe i handen. Vägen hem gick också bra trots att det blev mörkt och var tät trafik. Och halt var det också på vissa ställen så jag fick köra försiktigt.

Efter den turen han vi hem och vända innan vi åkte till familjen Peer för avskedsmiddag. Väldigt gott och trevligt. Vi blev sittande ett tag innan vi kom hem. Karl packar och väger väskor och packar igen...själv är jag mest orolig att allt blir för tungt och att bagagevågen ska visa fel. Vi åker inte förrän sent på eftermiddagen så jag har en tanke med att hinna till ross för att byta min tröja till något annat snyggt. Som jag kan få plats med i handväskan. 

Vår skjuts från flygplatsen har fått förhinder så vi får förlita oss på taxi. Det gick tyvärr inre att förbeställa så vi håller tummarna att vi kommer hem ordentligt. Karl berättade precis att det kröp en brun spindel i hans väska så nu ligger jag här i källaren och funderar på om den var giftig eller ej. Här finns ju gott om svarta änkor som tack och lov hållet sig undan här i källaren där vi bott. Fy!

Imorgon flyger vi hem och det .r både lite sorgligt och fullt med vemod. Hatar att semestern är slut och har inte alls lust att börja jobba igen. Jag saknar däremot katterna och längtar efter Fabian och att få rida. Tror inte vi kommer orka upp till stallet på torsdag eftermiddag men på fredag ska det ridas western så fram med solskenet nu Sverige!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar