Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 11 september 2014

En sån underbar dag!

Vissa dagar älskar jag verkligen mitt jobb! Faktiskt de allra flesta dagar om jag tänker efter. ALP var ju helt fantastiskt utvecklande och rörande störande som vanligt.,så fullt av kloka fantastiska människor som påminner mig om det där viktiga i livet. Att man är den man är i det system man är just här och nu. Alltså jag är jag i förhållande till den jag pratar med. Och med ALPmänniskorna tycker jag verkligen om mig själv precis sån jag är just då med just dem...

Man ska göra mer av det, vara med människor som gör en till den där människan man tycker om att vara. Det blir så mycket lättare då. Fick också med mig en klok tanke hem. "Förändra,acceptera eller lämna". När saker inte är bra, klaga inte utan gör just det.

Idag klagade jag inte heller. Först en härlig skogsutflykt med 9 fantastiska femåringar som verkligen får mig att tycka om mig själv och jag hoppas jag får dem att tycka om sig själva i mitt sällskap. Jag tror de gör det... Hala dagen var så där härlig i sommar/höst vädret. Kan man vara annat än lycklig då? Vissa irriterande orosmoln finns på himlen dock men de ska jag förhoppningsvis lyckas styra bort.


Väl i stallet hade dottern väntat på mig i tre timmar. Kört lite NH träning och myst. När jag kom var planen att jag skulle rida ut med Lisbeth vilket jag sett fram emot väldigt mycket. Jag har ju faktiskt inte ridit sen i lördags!  Men dottern spände ögonen i mig och sa att det verkligen inte var rättvist när hon väntat så länge på mig så hon red Ut i stället. Själv ägnade jag en timme i telefon och njöt i solen. Vi åkte hem och jag skulle precis sätta mig och äta. Nej så var det inte., när vi skulle åka hem upptäckte Nattis att hon tappat sin telefon. Vi åkte sen hem och oroade oss lite över detta. När jag skulle sätta mig till bords med korvgryta och vitt vin och se på walking dead med maken föreslog sonen att vi skulle spåra telefonen med hitta iPhone. Sagt och gjort...den låg nånstans i skogen utefter stans väg utanför hallens område. 

Dottern ville åka och hämta den så i stället för tv kväll fick jag en snabb skymnings promenad i skogen. Döm om min förvåning när vi faktiskt hittade telefonen i riset på en liten skogsstig! Slutet gott allting gott!  Korvgrytan med även om den blivit kall...och vinet varmt. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar