Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 12 september 2014

Löjligt nöjd!

Den här veckan har inte precis varit vilsam men dock både utvecklande och givande. Jag är väldigt trött. Men nöjd nu när fredagen är slut och jag har en vilsam helg framför mig. Jag behöver det, vila lite. .. Idag har jag tagit mig till jobbet utan mina amerikanska superdupertabletter mot influensa. Ingen hosta och bara lite nästäppa! Känner mig förhållandevis frisk alltså. Dagen började med mottagande av både glada och ledsna små barn, man är trött på fredagsmorgon alltså. Resten av dagen var full av ögonblick av nästan pinsamt trivsamma ögonblick. 

Efter jobb gick jag och sonen och förtidsröstade. Mest för att jag är livrädd att det skulle bli som i eu valet, då vi var i stallet och hanterade oförutsedda händelser ( nån med häst som förstår vad jag menar?)  så sent att vallokalen stängt.  Det skulle inte få hända i riksdagsvalet så idag gick vi bara för säkerhets skull.  Känner mig stolt över sonen och väldigt gammal. Tänk att mitt lilla barn får rösta i riksdagsvalet? (Men fortfarande inte köpa alkohol?) vi har diskuterat politik sista veckorna så jag hade full koll på vad jag skulle rösta på. Och nej jag följde inte valbarrometerns förslag om Piratpartiet den här gången heller. Sonen sa lite förskräckt vid valurnan att han nog borde ha pluggat lite på fler partier än det han tänkt rösta på och fler frågor....hur röstar man i landstinget när man Inte har kolla på vad partierna egentligen vill?  Ja du det frågar jag mig varje gång. Så svaret blev att man röstar med hjärtat på sin ideologi för man kan ändå inte sätta sig in i alla frågor och varje röst som inte är på nåt rasistiskt skitparti är en bra röst. 

Hade ett bra samtal med någon som kanske skingrat orosmolnet lite lite. Sen åkte jag till Manolito och red i paddocken. Även det var rosaskimrande silvermoln idag. Mjuk trevlig och till och med galoppen var fin. Tyvärr ingen bevis då jag var själv idag. Väldigt nöjd ponny som frustade redan i framridningen och gick mjukt. Själv var jag bara överlyckligt över att vi samarbetade istället för att bråka. 

Det blev ju inte sämre av att jag kunde njuta av att sitta och grilla med ett glas vin efter. Sköna sköna fredag!!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar