Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 7 december 2014

Andra advent...

Helgen har varit mysig faktiskt. Idag fick jag städat undan lite och ställt fran några få men viktiga adventssaker som förhöjer livets glädje ämnen. Lite ljus, nån stjärna men framför allt tomtearmén och julkrubban från mormor. Jag köpte också en sån där doftpåse på grönbergs i fredags så nu doftar (stinker) det starkt av jul i huset. Tror jag ska sätta på lite glögg nu...

Så nu är jag tillbaka igen. Det doftar så gott! I januari ska jag börja träna och äta nyttigt, inte nu... Nu ska jag dricka glögg varje dag och äta fet mat och inte träna. Man måste nogsamt planera sånt här.

I fredags hämtade Cia upp mig på jobbet innan vi åkte in till stan för att ta en öl, köpa julklappar och äta middag med kusinerna. Jag köpte snabbt en julklapp och sen blev vi sittande på Harrys i fina länsfotöljer och pratade om allt man inte hinner prata om när man inte ses så ofta. Vi fick gå direkt till middagen och fortsatte kvällen fram tills min kusin Peter kom och körde oss mer eller mindre sönderskrattade! 

Även gårkvällen bjöd på skratt och lite för mycket alkohol i blodet hemma hos Anki och Mats, de enda vi känner och festar till hos tillsammans. Antar att vi har det inflytandet på varandra:)

Innan middagen hos Mats och Anki julpyntade vi stallet och drack glögg. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det men sammanhållningen i det här stallet är fantastisk. Jag kunde inte hjälpa till med väggruset då min hand tyvärr blivit lite sämre igen men jag tror alla uppskattade att jag julpyntade stallet så det blev fint för alla. Vad jag ska göra med handen vet jag inte... Kanske måste jag hålla den tejpad när jag jobbar? I natt gjorde den så ont att jag nästan grät. 

Manolitos ben är fortfarande något svullet över senan. Vetrinären trodde minst denna veckan ut men säkert längre så jag borde inte vara alltför orolig, framför allt när han inte är halt eller varm längre... På onsdag ska vi åka till ett ridhus i hemsjö och då får han trava lite på rakt spår så får vi se.

Börjar så smått längta efter julledigt...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar