Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 3 december 2014

Lite jobb...

Först en lång dag i Cikt huset med ett stort nätverkssammankomst, alla och lite till var där...det var spännande att se mer av utbudet, det är ännu inte bestämt vad vi ska fortsätta arbeta med men båda verktygen känns som de har stora fördelar som får vägas mot varandra...alltid lär man sig nåt nytt på vägen.  Eftermiddagen var det workshop med super trevliga mer eller mindre bekanta pedagoger. Det är så roligt, en av de bästa delarna med IT jobbet. Workshop om iPad framför allt. 

Fick dock ett lite stressande sms om en häst i stallet som hade koliksymptom. Kunde tyvärr inte åka direkt men så fort vi slutat åkte jag upp. Först verkade symtomen ganska diffusa. Lite trött och lite feber och kanske lite tendens att sitta mot buken. Det tog nån halvtimme innan han lyfte på ett bakben och sparkade sig lite...ägaren ringde och rådfrågade och vi beslöt att avvakta nån timme till men sen kom vetrinären ändå och gav allt hon kunde ge. Dropp och parafinolja och avslappnande. Nu ska hästen promeneras två gånger i timmen i åtta timmar...jag har lovat att ta tidigt morgonpass innan jobbet så nu får jag krypa i säng för att orka med dagen.

Mannes ben var lite bättre idag med. Svullnaden vill inte ge sig men värmen är mindre och mindre... Nattis red i paddocken medan cool promenerades. Han såg fin ut, lugn men glad och framför allt ohalt fortfarande. Idag red hon på kort tygel men har inte börjat trava ännu...får ringa vetrinären och fråga på måndag om svullnaden är kvar. Det skulle ta minst tills dess trodde han. Jämfört med stackars cool känns ett svullet ben väldigt odramatiskt...

Nån stans känner jag en tacksamhet för att ha tt förmånen att stå på Brase Ramsjögård med dess fantastiska ponnys och ponnymänniskor. Vilket gäng vi är! Ställer upp och hjälper till så gott vi kan utifrån vår förmåga. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar