Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 23 december 2014

Dan före dan...

Jo julen kommer även om man inte städar huset, det har jag nu bevisat en gång för alla! På kontot för "life savior" ligger framför allt att vi inte ska ha några gäster över huvudtaget. Tror vi väntar med att bjuda hit någon ett par månader för efter nyår kommer vi gräva upp hela källaren. Inte vi utan nån som kan grävs upp källare. Vi håller oss till sånt där som att ställa fram tomtar på odammade hyllor och hänga upp julgranskulor i gardinstången för att slippa stryka. Fast vi äger faktiskt inga gardiner om Vi ska vara riktigt ärliga. 

Igår köpte jag alltså alla julklappar. Jag hade visst köpt några innan upptäckte jag när jag kom hem och insåg att jag hade massor av paket till maken. Tur han förtjänar att skämmas bort. Nu är alltså granen klädd, den ekologiska färdigkokta skinkan griljerad och sillen inlagd. Vi tog också fram alla ingredienser  till julfudge  tittsde på dem och ställde tillbaka dem i skåpet. Vem vill äta ihjäl sig på julgodis ändå? Och vi har massor av fina praliner jag fått i present, eller hade för de tog slut under kvällens film.

Hela dagen har jag fixat fram tomtar och skit och knött bort saker som inte passar till jul och trots att förberedelserna stannat av pågrund av ponnyskrället kommer julen till oss i morgon, med damråttorna kvar. Imorgon ska vi fira en riktigt god jul med familjen och så fort affärerna öppnar i mellandagarna ska jag åka och köpa back on Track för bakbenen som också blivit galliga när han bara står. Ännu en tusenlapp svisch... Men han vár lugn och fin så förhoppningsvis har det där dyra fodret redan börjat verka lite. Fina Manolito, jag hoppas verkligen han blir frisk snabbt! 

Nästa år då jävlar ska jag julstädningen i tid och pynta huset vackert med ljuslyktor som blinkar...nästa år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar