Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 12 april 2015

Magsjuk!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med varmt täcke upp till näsan. Fönstret är vidöppet för att jag ska slippa känna lukten av stekos. Det får det att vända sig i magen på mig.. Trist nog hade jag tjejmiddag här i går kväll. Vi grillade lite gott och sen efter maten satt vi och pratade och drack lite the...plötsligt kände jag mig konstig och skickade hem tjejerna, vilket var tur för jag han knappt ner till toaletten. Jag avskyr att kräkas. Jag tror inte någon gillar det faktiskt men just när man ligger där i en svettig kall hög på golvet finns det ingen som har så mycket avsky mot detta som jag. (Eller den som ligger där antar jag) i varje fall är det väldigt synd om mig idag. Nu har jag inte kräkts sen fyra i natt men fortfarande är jag svag och illamående. Har fått i mig lite rostat bröd och en kokt potatis så jag antar att jag är på bättringsvägen. Tills jag reser mig upp.

Det är ett skönt vårregn utanför fönstret och jag uppskattar fågelsången. Nu måsta man alltså vara hemma några dagar då det är taskigt att smitta ner hela barngruppen. 48 timmar eller vad det nu är så det blir väl tisdag också. Kan man hoppas på en dag i karantän med sol och lite ork? Så man kanske kan få gjort nåt här hemma? För att ligga i sängen hela jäkla söndagen är verkligen inte roligt. 

Lördagen  var annars riktigt fin fram tills jag blev sjuk då. Vi släppte ut hästarna, gjorde stallet, Manne fick biolight och vi åkte till ridhuset. Fredagen var ju så där rolig ridmässigt då medicinerna helt gått ur pålle, han stod på bakbenen tre gånger och urrande som en tok. Men den här gången lyckade Nattis hålla sig orädd och red honom igenom och höll honom i skinnet 45 minuter.. Sen hämtade vi medicinerna på vägen hem så lördagen blev ju lite lugnare även om han var lite på tårna till och från i ridhuset med. Men som sagt god ridning är tricket!

Idag fick karl åka med Nattis till stallet, den nya hästen har kommit och det blåste rätt rejält så nattis vågade inte riskera att rida i paddocken. Förstår det faktiskt...klok flicka. Karl passade på att byta däck på transporten helt oombedd. Mycket snällt av honom. 

Jag undrar hur många Ipren man får äta på en dag? Nu har jag nog ätit fyra sen i gårkväll. Funderar på om inte en till skulle göra susen och sen lite långsam gymnastik för att Lea upp stela kroppen efter 24 timmar sängläge. Hoppas verkligen jag mår bättre snart...

Så här funderar jag på att skärma av komposten, med krasse som växer i blir det nog fint.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar