Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 3 april 2011

Hemma igen...

Efter en av de trevligaste resorna på mycket länge.Tänk sicka vänner man har...Bjuda till stockholm. Och på whiskyprovning...Bara tänk...av sällskapet var två eller tre mycket skeptiska till drycken i fråga. Ånda satt de där och luktade med munnen öppen ur ena näsborren.(fråga inte...) och letade dofter som choklad och plommon och lite nytjärad brygga...mmmm Whisky mannen hette Peter och kommer på kort lite senare  när jag orkat rensa mina album så nya bilder får plats. Han var lite nervös när 7 damer i sin bästa ålder ramlade ner i baccus källare.Vi ramlade något vilngligare ut efter att ha provat 5 sorters whisky på två timmar (nej man spottar inte!) Och födelsedagsbarnet (alltså jag ) fick äran att prova en av världens tjärigaste sorter SuperNova . föreställ dig en solig varm dag i bohuslän. Du går ut mot båthusen och ska sätta dig och dingla med benen över kanten när du snubblar på en båttamp och ramlar framlänges med tungan utanför. Den hamnar givetvis på den nytjärade bryggan...ungefär så smakar den...Efter första smutten står håren...efter andra är man beroende! Mums. Nåväl vi vinglade ut i eftermidagssolen och fortsatte hemmåt under vissa stopp för mat och dryck. av någon märklig anledning längtar kroppen nu efter att få sträcka ut sig i sängen.

I morgon börjar mitt nya hälsosamma liv. Allt som är mindre onyttigt  än helgen kommer framstå som hälsosamt, så det lär inte vara svårt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar